Bloemdecoraties van Blankendaal

Blankendaal Bloemdecoratie staat voor kwaliteit, stijl, creativiteit en passie voor bloemen. Naast de zorgvuldige verzorging van alle bloemen en een perfecte service met een eigen bloemenbezorgdienst, zorgen wij voor verrassende en persoonlijke creaties.

Blankendaal Bloemdecoratie zorgt voor een passende invulling voor iedere gelegenheid. Bloemstukken bestellen of een fleurig cadeau met een uitstekende kwaliteit? Dan moet u de bloemen van Blankendaal hebben! Wij zijn ook gespecialiseerd in creatieve workshop (met als optie een high tea) voor bedrijfsuitjes, familiedag, vriendinnendag. Lees voor meer informatie bij creatieve workshops.

Bloemen bestellen

Blankendaal Bloemdecoratie levert de bloemen en rouwstukken in geheel Nederland. Maar levert met name in de regio van Noord-Holland noord. Bloemen bestellen kan op 3 manieren:

 

 

U kunt uw bestelling overmaken op ons iban nummer :

NL 96 INGB 0004 36 89 18    t.n.v. Blankendaal Bloemdecoratie

Of u kunt een factuur ontvangen als u uw gegevens doorgeeft.

 

Binnenkort!

Wij zijn van 1-8 t/m 23-8 gesloten!!Wilt u op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over ons. We zijn nu te volgen op Face book!! Blankendaal Bloemdecoratie

 

  

  • Schitterende bedrijfsboeketten;
  • Passende rouwbloemen, rouwkransen of grafstukken;
  • Creatieve workshops;
  • Prachtige trouwboeketten.

Onze werkgebieden

  • Blankendaal Bloemdecoratie is uw bloemist in oa de volgende plaatsen: Langedijk, Heerhugowaard, Sint Pancras, Alkmaar, Obdam, Schagen, Schoorl, Bergen, Warmenhuizen, Hoorn en Avenhorn.
  • Blankendaal Bloemdecoratie bezorgt daarnaast eigen bloemen op ieder gewenst adres in Nederland.